Siemens Gamesa skal afnoteres fra børsen

Bestyrelsen i Siemens Gamesa har indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling d. 25. januar, hvor der skal tages stilling til en afnotering af selskabets aktier på børsen i Madrid. Afnoteringen skal bane vejen for, at Siemens Energy kan overtage selskabet fuldt ud.

Ved fristens udløb 13. december havde 77,88 % af Siemens Gamesas minoritetsaktionærer accepteret et kontant købstilbud fra Siemens Energy.

På den ekstraordinære generalforsamling skal selskabets vedtægter tilpasses til reglerne for unoterede selskaber. Derudover skal aktionærerne stemme om et forslag om at reducere antallet af medlemmer i bestyrelsen fra 10 til tre med henblik på at forenkle den nuværende ledelsesstruktur og strømline beslutningstagningen.

Bestyrelsesformand Christian Bruch og administrerende direktør Jochen Eickholt forbliver i den nye bestyrelse sammen med Anton Steiger, der vil fungere som eksternt bestyrelsesmedlem.

Derimod bliver der ikke behov for de syv øvrige bestyrelsesmedlemmerne Francisco Belil, André Clark, Gloria Hernández, Harald von Heynitz, Maria Ferraro, Rudolf Krämmer og Mariel von Schumann, som har indgivet deres opsigelser. Fratrædelserne træder i kraft, når selskabet er afnoteret.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul