Så' det jul igen

Selvom temperaturerne fortsat er tocifrede, er der ingen vej udenom: Julen nærmer sig med hastige skridt.

Søndag bliver der masser af julestemning i RemisenBrande, når Brande Handelsstandsforening afvikler deres traditionsrige julemesse.

Sidste år besøgte omkring 2.300 messen, som i år byder på over 30 stande fordelt på udstillere fra Brande, Blåhøj, Ejstrupholm og Give, som vil fremvise og sælge deres produkter.

Udstillingen starter kl. 10 og lukker igen kl. 16. Entréen er uændret en rund tyver for alle fra 12 år og opefter – er man yngre, kommer man gratis ind.

På entrébilletten deltager man i lodtrækningen om et Brande-gavekort på 10.000 kr., der kan benyttes i Brandes butikker, samt en række andre gevinster skænket af udstillerne.

For børnene er der mulighed for at møde julemanden, der deler godter ud, og ballonklovnen Peter H. optræder dels med fremstilling af ballondyr, dels som tryllekunstner. Man kan også snuppe sig en puster i hyggeområdet, hvor der er tegnepapir og farver til de yngste. De tre teaterspirer tante Sofie, politimester Bastian og hans kone kigger også forbi julemessen for at gøre lidt reklame for forårets forestilling ”Folk og røvere i Kardemomme By”.

Udover muligheden for at vinde en gevinst på indgangsbilletten, er der også masser af konkurrencer rundt på standene.

Flere steder bliver der også budt på smagsprøver, og der er endvidere demonstrationer af forskellige produkter og maskiner på julemessen.

Læs mere om julemessen i denne uges udgave af Brande Bladet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019