Rundkørsel skal løse trafikal knude på Hyvildvej

(foreløbig illustration: Stender Projektudvikling).

Ikast-Brande Kommunes teknik- og stabsdirektør, Kenneth Jensen, indstiller, at der fra kommunens side stilles krav til udstykkeren af området vest for Hyvildvej, erhvervsmæglerfirmaet Halberg-Olsen, om at selskabet skal bidrage med 50 % af omkostningerne til etablering af en rundkørsel på Hyvildvej.

Forslaget, som Udviklings- og erhvervsudvalget skal tage stilling til på sit møde onsdag, begrundes med, at det er de to boligområder på hver sin side af Hyvildvej, der er årsag til behovet for at etablere en trafikforanstaltning.

Den anden halvdel af udgifterne til rundkørslen er indregnet i byggemodningen af den kommunale udstykning på østsiden. Omkostningerne til at anlægge rundkørslen anslås at ville løbe op i ca. 3,65 mio. kr. ekskl. moms.

OPDATERET 6. maj: Af den oprindelige artikel fremgik det, at det er Stender Projektudvikling, der står for udstykningen, men Ikast-Brande Kommune oplyser, at erhvervsmæglerfirmaet Halberg-Olsen har overtaget projektet.

Kommentarer

Er der slet ikke nogen, der tænker på de gener, der sikkert vil opstå, når de op til 300 nye boligers beboere lukkes ud på Hyvildvej og skal forbi skolen, forbi Kvicklys indkørsel og gennem lyskrydset. 

For mig at se vil det blive et større problem end udkørsel til Hyvildvej. 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande
Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022