Partner Revision jubilerer

Claus Lykke (t.v.) og Bjarne Ulrik Pedersen kan sammen med resten af Partner Revisions partnere og ansatte fejre, at det præcis i dag er 50 år siden, virksomheden blev grundlagt.

Dags dato, d. 1. maj 1968, etablerede statsaut. revisor Jens Højmose Kristensen revisionsfirmaet J. Højmose Kristensen i Herning med tre medarbejdere. Og hvorfor kan du så læse om det i Brande Bladet? Såmænd fordi revisionsfirmaet 18 år senere skiftede navn til Partner Revision og i 1992 gjorde sit indtog i Brande med overtagelsen af Brande Revisionskontor. Fem år senere blev Brande-kontoret udvidet efter en sammenlægning med Kresten Dalums revisionsfirma, som havde til huse i Torvegade, hvor Partner Revision ved samme lejlighed efter en større renovering af lokalerne samlede aktiviteterne.

Bjarne U. Pedersen kom til Brande som partner i forbindelse med sammenlægningen med Kresten Dalums firma, men har været en del af Partner Revision siden han startede som elev på Ikast-kontoret i 1980. I 1991 startede Claus Lykke på Brande Revisionskontor, og året efter blev han i forbindelse med Partner Revisions overtagelse af virksomheden tilbudt at blive partner i en alder af 29 år, et tilbud han med et døgns betænkningstid valgte at takke ja til.

I forbindelse med 50 års jubilæet har Partner Revision udgivet et ganske omfattende jubilæumsskrift, der bl.a. sætter ansigt på en del af Partner Revisions kunder, heriblandt den ellers normalt pressesky fhv. Bonus-ejer Peter Stubkjær Sørensen.

Jubilæumsskriftet kan læses i sin helhed på www.partner-revision.dk.

Læs hele artiklen om det jubilerende revisionsfirma i dagens udgave af Brande Bladet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2023