På ny overskud i entreprenørafdelingen

Ikast-Brande Kommunes entreprenørafdeling kom ud af 2019 med et overskud på lidt over 1,2 millioner kroner. Resultatet er på niveau med 2017, men mere end dobbelt så højt som i 2018.

Trods et fald i omsætningen på ca. 8,5 procent fra næsten 52,7 millioner kroner i 2018 til knap 48,2 millioner i 2019 er det mere end lykkedes entreprenørafdelingen at indfri det politisk opstillede mål om et overskud på 4 procent af indskudskapitalen. Det ville have krævet et overskud på knap 900.000 kroner.

Et fald i det gennemsnitlige antal fuldtidsansatte fra 80 til 75 er en af de væsentligste forklaringer på resultatforbedringen, mens faldet i omsætningen først og fremmest kan henføres til en meget mild vinter.

Den milde vinter forventes sammen med service- og budgetreduktioner, effektiviseringer og en fortsat nedgang i antallet af opgaver for skoler og institutioner også at sætte sig spor i regnskabet for indeværende år, hvor der budgetteres med et yderligere fald i omsætningen i størrelsesordenen 4-8 procent.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande
Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019