Oysterband i Drantum Forsamlingshus

Oysterband er tilbage på turné i Danmark. Her har de gennem årene opbygget et stort, hengivent publikum, og fredag den 30. oktober bliver der mulighed for et glædeligt gensyn med det britiske band i Drantum Forsamlingshus.

Oysterband er kendt for deres unikke musikstil. De spiller levende folk-rock og har gjort det i knap 40 år. Selvom musikken ikke er traditionel engelsk folkemusik, skinner kærligheden til "rødderne" alligevel igennem; det spænder fra det intense og stemningsfulde, til det rockende og udadvendte.

Bandet har eksisteret siden 1976 – men deres musik peger alligevel mere fremad end bagud. Britiske eksperter er derfor ikke i tvivl: ”Orkestret er bedre end nogensinde”. Oysterband startede som et traditionelt folkemusikorkester, fortsatte som et forrygende folkrock-band, men har i de senere år bevæget sig ud af en tredje vej: Den akustiske - med vægt på melodier og tekster og deres koncerter er at sammenligne med den skotske gruppe Runrig.

Bandet er en institution på den engelske folk-scene, og trods de mange år på bagen er de stadig fulde af nye musikalske ideer - og én ting er sikker: bandet leverer altid varen og lidt til, så der venter publikum en intens musikoplevelse.

Et karismatisk band, der fylder forsamlingshuset med musik og stemning i særklasse.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019