Oysterband i Drantum Forsamlingshus

Oysterband er tilbage på turné i Danmark. Her har de gennem årene opbygget et stort, hengivent publikum, og fredag den 30. oktober bliver der mulighed for et glædeligt gensyn med det britiske band i Drantum Forsamlingshus.

Oysterband er kendt for deres unikke musikstil. De spiller levende folk-rock og har gjort det i knap 40 år. Selvom musikken ikke er traditionel engelsk folkemusik, skinner kærligheden til "rødderne" alligevel igennem; det spænder fra det intense og stemningsfulde, til det rockende og udadvendte.

Bandet har eksisteret siden 1976 – men deres musik peger alligevel mere fremad end bagud. Britiske eksperter er derfor ikke i tvivl: ”Orkestret er bedre end nogensinde”. Oysterband startede som et traditionelt folkemusikorkester, fortsatte som et forrygende folkrock-band, men har i de senere år bevæget sig ud af en tredje vej: Den akustiske - med vægt på melodier og tekster og deres koncerter er at sammenligne med den skotske gruppe Runrig.

Bandet er en institution på den engelske folk-scene, og trods de mange år på bagen er de stadig fulde af nye musikalske ideer - og én ting er sikker: bandet leverer altid varen og lidt til, så der venter publikum en intens musikoplevelse.

Et karismatisk band, der fylder forsamlingshuset med musik og stemning i særklasse.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Street Art 2019