Nu skal der lokalplanlægges for ”Det grønne plus”

Mens nedrivningsfirmaet P. Olesen A/S er langt fremme med arbejdet med at fjerne Præstelundskolen, er lokalplanen for ”Det grønne plus”, som omfatter opførelse af i alt 163 boliger på den næsten 32.000 kvadratmeter store grund, klar til at blive sendt i høring.

I forlængelse af beslutningen om at nedrive den skimmelsvampramte Præstelundskole og erstatte den med opførelsen af Artium i Centerparken besluttede byrådet i 2021 at sælge grunden.

Der indkom to bud, og byrådet valgte ganske usædvanligt at sælge til lavestbydende, fordi vurderingen fra politikernes side var, at projektet, som har Bestseller-datterselskabet AAA United i ryggen, samlet set havde den højeste kvalitet.

I forbindelse med den politiske behandling af sagen blev det samtidig besluttet, at udarbejdelsen af lokalplanen kunne vente, til et salg var på plads, så køber/bygherre kunne få medindflydelse på lokalplanens udformning.

Der er nu blevet udarbejdet forslag til et kommuneplantillæg og en lokalplan, så byrådet kan godkende planforslagene og sende dem i offentlig høring.

Læs mere i denne uges udgave af Brande Bladet.

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS
Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2023