Nu må det snart stoppe…

Af B. Bo Jensen, Regionsrådsmedlem - Gruppeformand for liste C

 

Jeg var ved at få eftermiddagskaffen galt i halsen, da jeg i onsdags i en stort opsat artikel på side 2 i Midtjyllands Avis, kunne læse om, hvordan verden i følge tillidsrepræsentant Britt Foged, er ved at bryde sammen for 13 sygeplejersker på medicinsk afdeling på sygehuset i Silkeborg, fordi de nu om et lille halvt års tid skal til at beklæde weekendvagt på regionshospitalet i Viborg hver sjette weekend.

Helt ærligt: Jeg kan næsten ikke være i det mere.

Tænk på sygeplejerskerne på de gamle sygehuse i Skive og Holstebro som nu HVER arbejdsdag - sommer og vinter nat og dag - skal tilbagelægge en endnu større afstand til Viborg og Gødstrup, fordi deres gamle sygehuse lukkede. Eller slagteriarbejdere fra Sæby, som skulle flytte til Herning, for at bevare deres job. Man kan da glædes over, at de medicinske sygeplejersker i Silkeborg ikke havde hyre ved den danske handelsflåde i 1940 - her kom “søens folk” nemlig først hjem mere end fem år senere.

Det er en stor gang klynkeri, og et resultat af, at der nu er kommet en ny generation ud på arbejdsmarkedet. Det er dem, som først blev sat på cyklen til skole, da de begyndte at gå til præst. Og blev opdraget med, at problemer og besværligheder altid var samfundets eller de andres skyld og altid blev pakket ind i vat og silke.

Læs hele indlægget i Brande Bladet i denne uge.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul