Nok er nok!

Kim Durup

Det var den tankeproces, der en tidlig vintermorgen provokerede mig til det her.

Afstanden mellem den almindelige dansker og de folkevalgte, som bestemmer over dem inde på Christiansborg, er blevet for stor. Flertallet på borgen er uddannet ved Københavns Universitet med en cand. merc. polit, og efterfølgende valgt ind i Folketinget for et underordnet parti for 2-3 valgperioder, hvorefter de skifter til et fordelagtigt embede til en fyrstelig hyre resten af deres karriere.

Jeg er led og ked af at se både rød og blå blok tone frem på skærmen med den ene portion valgflæsk efter den anden. Enten er deres ambitioner så himmelråbende urealistiske, at de er en novelle værdig, eller også bæres de frem af en symbolpolitik, der er både økonomisk uholdbar og uden virkning.

Politikerlede. Det er et frygteligt anstrengende ord, og jeg lider selv af det. Men det er netop resultatet af tomme skaller i habit, som lover guld og grønne skove til så bredt et spektrum af vælgerne som muligt, i frygt for at løbe tør for taburetklister.

Intet er så trættende som en politiker, der mæsker sig i floskler og glamourøse superlativer.

For at få tilliden mellem borger og politiker tilbage, er der brug for at få valgt jordnære folk ind med bund i det virkelige Danmark, som kan gøre politik til netop det som behovet er til; Ærligt, konkret og effektivt.

Politik burde i bund og grund ikke være styret af ekstremer som kommer til udtryk i blok-politik med særlige mærkesager. Det burde være enkelt og ligetil og styret af noget så simpelt som sund fornuft.

Og netop derfor er jeg at finde på stemmesedlen til det kommende folketingsvalg.

Kim Durup

Folketingskandidat for partiet Klaus Riskær Pedersen

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen