Nåede kvartfinalen

Af Jens S. Rudbeck

Søndag den 22. oktober stod 2 af Brande Taekwondo Klub’s unge talenter klar til at prøve kræfter med den absolutte elite inden for børne taekwondo.

Bhavesh Reddy Padala (11 år) og Victor Skov Rudbeck (11 år), som begge igennem det sidste år har hentet en lang række af flotte medaljer til klubben, stillede op til European Kids Championship 2023 i Beograd, Serbien.

Denne turnering er det højeste niveau der er mulighed for at deltage i for børn inden for taekwondo kamp, og derfor tiltrækker det naturligvis også de aller bedste fra hele Europa.

Bhavesh stillede op i -41 vægtklassen og Victor stillede op i -44 vægtklassen.

Både Bhavesh og Victor havde nogle gode sejre over deres første modstandere inden de måtte se sig slået ud i kvartfinalen begge to. De slutter dog som de klart bedste danske deltagere ved stævnet.

Selv om begge havde håbet på mere, så er det et resultat som begge 2 kan være stolte af, og som viser at de hører til i blandt de bedste.

 

Fra næste år vil begge to rykke op som første års kadetter, men inden det, skal begge afsted til Danmarksmesterskaberne i Kjellerup, hvor de naturligvis har store forventninger til at tage medaljer med hjem til klubben.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul