Midtjyllands Lufthavn får ny operatør

Det bliver det hollandske flyselskab AIS Airlines, der fra mandag den 2. oktober betjener ruten mellem Midtjyllands Lufthavn og Københavns Lufthavn

Som formand for Midtjyllands Lufthavn, Ulrik Wilbek, kunne offentliggøre tirsdag den 5. september, er der nu fundet en ny operatør til ruten mellem Midtjyllands Lufthavn og Københavns Lufthavn.

Det bliver hollandske AIS Airlines, der overtager flyvningerne fra den 2. oktober.
- Jeg ser frem til samarbejdet med AIS Airlines. I den tid DAT har fløjet ruten siden genåbningen af Midtjyllands Lufthavn den 17. april, er passagertallene løbende blevet bedre, og derfor er jeg ikke i tvivl om, at der er behov for ruten på sigt. Omvendt vil jeg heller ikke lægge skjul på, at det seneste års turbulens har været skidt for lufthavnen. Erhvervslivet har brug for en rute, de kan stole på, og derfor er det også helt afgørende at sikre ro om ruten og lufthavnen, siger Ulrik Wilbek.

Mindre fly

Det betyder også, at kapacitet og behov skal matches bedre, end det har været tilfældet, og derfor vil den nye operatør bruge mindre fly, end DAT har gjort.

AIS Airlines planlægger at bruge en Jetstream 32 med en kapacitet på 19 passagerer.

- Det kan selvfølgelig betyde, at man skal være tidligt ude for at få plads på visse afgange, men jeg tror på, at det vigtigste er, at vi kan melde udsolgt på hovedparten af afgangene, siger Ulrik Wilbek.

Også Chief Commercial Officer, Nicole Scheffer fra AIS Airlines er optimistisk.

- Vi er glade for at introducere ruten mellem Midtjyllands Lufthavn og København, så vi kan tilbyde rejsende en bekvem og effektiv måde at forbinde to vigtige byer i Danmark. Vi forstår vigtigheden af at tilbyde tilgængelige og pålidelige flyrejsemuligheder, og denne rute er et vidnesbyrd om vores dedikation til at opfylde vores passagerers behov, udtaler Nicole Scheffer.

Kommentarer

Uanset hvem der flyver endnu engang politisk CIRKUS

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul