Mere end 200 boliger på vej vest for Hyvildvej

Sådan forestiller erhvervsmæglerfirmaet Halberg-Olsen sig sammensætningen af enkelt-, dobbelt- og trippelhuse i det kommende boligkvarter vest for Hyvildvej og syd for Lars Nielsens Vej.

I forvejen er man langt fremme i processen med større udstykninger på både Nordlundvej, Christiansminde og øst for Hyvildvej/syd for Enkehøj, og nu skal der muligvis også bygges huse på den modsatte side af Hyvildvej syd for Lars Nielsens Vej.

Det er erhvervsmæglerfirmaet Halberg-Olsen, der har anmodet Ikast-Brande Kommune om at lokalplanlægge for det nye boligområde, de gerne vil udvikle vest for Hyvildvej. Området indgår i strukturplanen Brande Syd og er derfor allerede udlagt til boligområde i den kommuneplan, det afgående byråd vedtog før jul, men det er endnu ikke omfattet af en lokalplan.

Det skal der nu laves om på.

Læs meget mere om planerne i næste uges udgave af Brande Bladet.

OPDATERET 9. maj: Af den oprindelige artikel fremgik det, at det er Stender Projektudvikling, der står for udstykningen, men Ikast-Brande Kommune oplyser, at erhvervsmæglerfirmaet Halberg-Olsen har overtaget projektet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul