McDonalds udskyder åbningen

Åbningen af den nybyggede McDonalds-restaurant på Sjællandsvej ved motorvejsafkørsel Brande S, som var planlagt til at finde sted 2. april. har måttet udskydes. Det oplyser franchisetager Peter Larsen, som sammen med sin hustru Camilla Bie i forvejen driver tre andre McDonalds-restauranter i henholdsvis Kolding, Fredericia og Erritsø.

Årsagen til udsættelsen er naturligvis den omsiggribende Corona-pandemi, som også har forsinket byggeriet af den nye burgerrestaurant i Brande.

– Vi er minimum 14 dage forsinket, oplyser Peter Larsen; den primære årsag er, at der ikke må være så mange håndværkere på pladsen ad gangen.

Også på en anden måde har Covid-19 fået indflydelse på franchisetagernes beslutning om at udskyde åbningen: Det personale, der skal betjene kunderne i Brande, har været under oplæring på parrets øvrige restauranter, hvor der på det seneste har været knap så meget at lave som ellers.

Ganske vist har restauranterne holdt åbent som normalt undtagen om natten, men kundetilstrømningen er blevet påvirket negativt, hver gang der er blevet indført nye restriktioner, oplever Peter Larsen, og derfor har det været lidt af en udfordring at give de mange nyansatte tilstrækkelig meget træning.

Hans forhåbning er, at McDonalds-restauranten i Brande kan åbne sidst i april, men han understreger, at det er sagt med et kæmpe forbehold.

Tags: 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019