Mano Teknik – vækst i Formel 1-tempo

På Mylius-Erichsensvej i Brande finder man en af byens yngste virksomheder, Mano Teknik. Det er kun halvandet år siden, virksomheden blev etableret, og siden er det kun gået en vej: opad.

Mano Teknik har specialiseret sig i CNC-bearbejdning af først og fremmest rustfrit stål, men kan også bearbejde forskellige stål- og plasttyper. Kunderne er for en stor dels vedkommende hjemmehørende i vindmølleindustrien, men også indenfor andre brancher har man fået øjnene op for Mano Tekniks kompetencer.

Og måske er der en naturlig forklaring på, at vokseværket er foregået med så høj hastighed: De tre CNC-maskiner i produktionen er alle af mærket Haas, et navn som sportsinteresserede i almindelighed og motorsportsinteresserede i særdeleshed vil nikke genkendende til. Amerikanske Gene Haas har ikke bare lagt navn til sin verdensomspændende virksomhed indenfor værktøjsmaskiner, men også til det yngste team indenfor motorsportens kongeklasse, Formel 1, hvor danske Kevin Magnussen sidder bag rattet i den ene af teamets to racere.

- Haas’ maskiner passer til vores behov, forklarer Lars Tang, der sammen med Claus Haahr startede Mano Teknik i august 2018. Begge har en fortid hos Brande Entreprenør Service (BES).

Læs hele artiklen om Mano Teknik i dagens udgave af Focus Ikast-Brande.

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande
Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019