Lyserød succes

Lisbeth Årup Nielsen, Inga Nielsen, Inger-Lise Katballe og Hanne Jensen passede boden lørdag formiddag på Torvet i Brande og kunne melde udsolgt, da de nåede middag.

Lørdag formiddag fremstod Brande i lyserødt.

Rundt i byen var ophængt lyserøde BH'er, og på Torvet stod repræsentanter fra Kræftens Bekæmpelse i Brande og solgte lodder, som gav mulighed for mange flotte gevinster – alle sammen sponseret af medlemmer i Brande City.

Efter en fredag med rusk og regn viste vejrguderne sig fra sin pæne side og lod solstrålerne ramme teltet på torvet og de mange gæster, der aflagde besøg – både for at være med i lotteriet og for at støtte den gode sag.

- Vores tombola på Torvet gik rigtig fint igen i år. Vi havde udsolgt inden middag, fortæller Inger-Lise Katballe fra Kræftens Bekæmpelse. Det betyder jo for os, at vi får maksimalt udbytte af de ca. 90 gevinster, vi fik doneret. Dagens resultat blev 10.615 kr. Dertil kommer det salg, vi havde hos Gitte i Centrum frem til sommerferien, så vi kommer til at afregne 14.000 kr. til støtte for Kræftens Bekæmpelses forskning i brystkræft.

- Det synes jeg er et meget fint resultat, og vi er meget taknemmelige for den støtte, som Brande City Detail giver os i forbindelse med markering af Lyserød Lørdag, og selvfølgelig også for, at mange af byens borgere kommer og deltager i tombolaen, lyder det fra Inger-Lise Katballe der sammen med Lisbeth Årup Nielsen, Inga Nielsen og Hanne Jensen brugte en lørdag på torvet i Brande i den gode sags tjeneste.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2023