Lokalt byrådsmedlem holder fast i Nye Borgerlige

Bruno Ostenfeldt Jensen

(foto: Ikast-Brande Kommune)

Mens mange andre byråds- of folketingsmedlemmer den seneste tid – frivilligt eller ufrivilligt – har forladt Nye Borgerlige, afviser partiets lokale byrådsmedlem, Bruno Ostenfeldt Jensen (bill.) fra Ejstrupholm, at han har planer om at udskifte sit partitilhørsforhold.

- Der er sket en del på det sidste, medgiver Nye Borgerliges enlige medlem af byrådet i Ikast-Brande Kommune, Bruno Ostenfeldt Jensen, på spørgsmålet om, hvorvidt den seneste tids uro i partiet har fået ham til at overveje sit partitilhørsforhold, men han afviser, at han har planer om at forlade partiet:

- Jeg blander mig ikke i personpolitik, men jeg giver 100 procent opbakning til vores nye formand, Lars Boje Mathiesen, fastslår han.

- Jeg beklager meget, at Henriette Ergemann valgte at trække sig. Jeg havde håbet, hun ville tage kampen op mod mediernes hetz, som virkelig pressede Henriette og familien. Men sådan er politik. Jeg er utrolig glad for, at hun bliver som stærk repræsentant for Nye Borgerlige i Kalundborg byråd, tilføjer Bruno Ostenfeldt Jensen, der har indstillet sig på at vente til partiets ordinære landsmøde 28. oktober i DGI-huset i Vejle med udpegelsen af en ny næstformand.

- Desværre havde vi lækage i vores hovedbestyrelse, konstaterer Bruno Ostenfeldt Jensen, som håber, at partiet efter de seneste tiltag (blandt andet eksklusionen af det ene af partiets byrådsmedlemmer i Vejle Kommune, Rune Bønnelykke, red.) ”kan holde deres hovedbestyrelsesmøder uden referat fra enkeltpersoner sendt til medierne næsten før hovedbestyrelsesmødet er afsluttet.”

Han glæder sig over, at både partiets tidligere formand, Pernille Vermund, og den tidligere næstformand, Peter Seier Christensen, stadig er i Nye Borgerlige og nu kan koncentrere sig om det politiske arbejde i stedet for det organisatoriske.

Bruno Ostenfeldt Jensen ser ikke noget reelt, politisk alternativ til Nye Borgerlige:

- Jeg er nationalkonservativ med økonomisk liberal tankegang; ytringsfriheden, ligeret mellem mænd og kvinder, demokratiets kæmper og borgernes stemme i byrådet. Så nej, alternativet er svært at finde. Jeg gik til valg på Nye Borgerliges mandat, og de personer, der stemte på NB, bliver repræsenteret med Nye Borgerliges politik i Ikast-Brande byråd, fastslår Bruno Ostenfeldt Jensen.

Ved kommunalvalget i november 2021 fik Nye Borgerlige 692 stemmer i Ikast-Brande Kommune svarende til 3,2 procent af de afgivne stemmer, hvilket takket være partiets valgforbund med Dansk Folkeparti rakte til en plads i byrådet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis