Kræmmermarked udvides med outlet-messe

Sidste år havde Brande Hallerne stor succes, da man for første gang arrangerede et kræmmermarked. Op imod et par tusind benyttede lejligheden til at se, hvad de ca, 100 kræmmere havde at byde på, og derfor gentager man naturligvis successen i år, denne gang i samarbejde med Brande Handelsstandsforening. Datoen er søndag d. 6. april, og kræmmermarkedet får i år selskab af en outlet-messe i Hal B. Her byder 11 lokale butikker fra Ejstrupholm og Brande på masser af varer, der sælges ud til rene outletpriser.
Det hele varer kun i 5 timer, så der er ikke plads til ret stor betænkningstid, hvis man vil have del i tilbudene.
Centerleder Sigurd Kristensen kan allerede nu melde alt udsolgt m.h.t. stadepladser på kræmmermarkedet, og nogle har måttet skrives på venteliste. Der er blevet plads til ca. 125 stande, som byder på alt mellem himmel og jord, som det sig hør og bør ved et rigtigt kræmmermarked – en blandet landhandel.
Hal C bliver indrettet som et gigantisk legeland for børnene og fyldt med gymnastik- og legeredskaber samt hoppeborge. Entréen til alle herlighederne udgør en beskeden tyver pr. person, og så er man endda med i lodtrækningen om et rejsegavekort på 10.000 kroner samt gaver fra de deltagende butikker på indgangsbilletten.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul