Lions melder alt klar til kæmpe Banko-show

Det seneste bankoshow med Lions som arrangør blev afholdt i 2019, men nu er ”løverne” efter sidste års ufrivillige corona-pause klar til en ny tur i manegen (arkivfoto: Ejgil Jessen-Hansen)

Sidste år måtte Lions Brande desværre aflyse sit årlige banko-show p.g.a. Covid-19, men nu er ”løverne” for 28. gang klar til det store show, som i år finder sted d. 4. november i Brande Hallerne.

Lions-medlemmerne har været rundt hos butikker og virksomheder i Brande, Give, Blåhøj, Thyregod og Ejstrupholm og er igen i år blevet mødt med en helt enestående imødekommenhed. Det betyder, at der til bankoshowet er samlet økonomisk støtte og ca. 1000 flotte gevinster for mere end 100.000 kr. Der er både sidegevinster til højre og venstre, så mulighederne for at vinde er store.

Præmierne er udstillet i Handelsbanken. 

Det er ikke kun bankopladerne, der skal spilles på. Der vil være forskellige lotterier, hvor der er store præmier.

Bankoshowet vil aftenen igennem blive krydret med diverse underholdningsindslag, hvor frivillige vil få mulighed for at demonstrere deres færdigheder og samtidig mulighed for at vinde præmier.

- I Lions håber vi meget, at det igen i år lykkes at samle rigtig mange mennesker til en hyggelig aften, lyder det i en udtalelse fra bankoudvalget.

Det overskud, som Lions får ud af aktiviteterne, går udelukkende til humanitære formål, hovedsageligt i lokalområdet, men også nationalt og internationalt (se endvidere annoncen i næste uges avis).

 

 

 

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022