Kvinde udsat for voldtægtsforsøg

Mandag formiddag modtog politiet en anmeldelse af et voldtægtsforsøg, der skulle være sket i gården bag Sydbank på Torvet i Brande omkring kl. 03.00 natten til søndag.

Anmelder var en 35-årig kvinde fra Brande, som oplyste, at hun på det pågældende tidspunkt var blevet revet omkuld af en mand, der efter at have revet hendes bukser og trusser af forsøgte at gennemføre et samleje. Kvinden satte sig imidlertid til modværge, hvilket fik manden til at opgive sit forehavende, hvorefter han undløb fra stedet med retning mod banegården.

Manden beskrives som yngre, 170-180 cm. høj, mellemøstlig af udseende med en smal, trimmet skægstribe fra kæben til hagen. Han var pænt påklædt.

Mandag blev kvinden afhørt af politiet, som mandag eftermiddag afsøgte området omkring Borgergades og Torvegades udmunding i Torvet med både hunde og teknikere.

Undersøgelserne gav dog ikke nogle brugbare spor, oplyser politikommissær Henning Præstegaard fra lokalpolitiet i Herning, der betragter hændelsen med stor alvor. Han opfordrer eventuelle forbipasserende, der har set noget omkring det pågældende tidspunkt til at henvende sig til politiet på tlf. 114.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020