Plads til endnu flere foreninger

Lørdag den 1. februar afholdes det store Foreningsmarked 2014 i RemisenBrande. Det er gratis at deltage for foreninger I Ikast-Brande Kommune, og der er fri entré til hele arrangementet, der bliver præsenteret i samarbejde med Kulturelt Samråd.
De besøgende på foreningsmarkedet vil i løbet af dagen få rig mulighed for at høre om foreningernes aktiviteter samt for at købe noget i boderne eller caféen. Fra scenen vil der være forskellige indslag, mens aktiviteterne i boderne kan opleves hele dagen.
Succesen gentages
Foreningsmarked 2014 er en gentagelse af den store succes fra 2007, 2010 og 2012, hvor foreningsmarkedet senest blev gennemført i RemisenBrande med ca. 40 deltagende foreninger. I de mellemliggende år har Kulturelt Samråd afholdt et lignende arrangement i Strøgcenteret i Ikast.
Arrangementerne har hver gang haft mange besøgende og har ført til nye medlemmer samt fornyet fokus på foreningslivet i kommunen. Direktør for RemisenBrande, Pia Stræde Palmelund oplyser, at der stadig er tid og plads til, at interesserede foreninger kan nå at melde sig på banen.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul