Jyde-Factor

Når 16-årige Henriette Haubjerg Nielsen fra Brande i aften skal forsøge at overraske ikke mindst bookmakerne og synge sig helt til tops i X-Factor, kan hun måske finde en smule trøst i statistikken.
De seneste 2 X-Factorvindere har begge været fra Jylland, og også den første vinder i 2008 var jysk. Ind imellem Martin fra Ørum, Ida fra Videbæk og Chresten fra Bækmarksbro er det dog også blevet til sejre til færøske Linda Andrews og de 2 københavnere, Sarah og Thomas Ring.
I finalen skal Henriette endelig synge en sang, som særligt hendes mentor, Lina Rafn, har glædet sig til helt tilbage fra bootcamp: 'Tomorrow' oprindeligt med Niki And the Dove. Henriettes vindersang hedder 'Oblivion', skrevet af Thomas G:son og Frederik Tao Nordsø Schjoldan, og du kan allerede nu smuglytte lidt til den her.
Vinderen af finalen får udover hæderen retten til at indspille en EP produceret af ingen ringere end superproduceren John Shanks.
Som det nok vil være de fleste bekendt, kan årets X-Factorfinale opleves på storskærm i Brande Hallerne. Finalen sendes på DR1 fra kl. 20.00.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul