Kong Frederik festligt fejret i Fasterholts Børnehus

Januar har for mange landet over budt på et noget større royalt fokus end normalt. Det har også været tilfældet blandt særligt de yngste Fasterholt-beboere. Byens børnehus var nemlig ikke sen til at fange den gyldne mulighed for fordybelse.

- Vi var vist en del danskere, der sad chokerede over Dronningens nytårstale. Der gik ikke mange minutter, før vi i personalegruppen skrev til hinanden med idéer til, hvordan vi kunne holde royale emneuger i det nye år. Vi synes, det er vigtigt at være omstillingsparate, se muligheder i aktuelle begivenheder og kunne følge børnenes initiativer, fortæller Kirsten Bøgh Pedersen, der er leder i Børnehuset Tusindfryd i Fasterholt.

Dronningens nytårstale blev derfor startskuddet til emneuger om den danske kongefamilie. At være royal i børnehøjde er lig med blandt andet at læse eventyr, kigge i historiebøger, lave medaljer, elefantordner og klippe kroner.

- Vi har lavet forskellige kreative projekter med børnene, som får trænet deres finmotorik og æstetiske evner. Vi har også haft mange snakke om kongefamiliens sammensætning, og hvad børnene ville bestemme, hvis de sad på tronen. Det kom der mange sjove ønsker ud af, forklarer Kirsten Bøgh Pedersen.

 

Læs mere i Brande Bladet i denne uge!

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul