Kommunens På tværs-direktør har sagt op

Karen Heebøll ses her sammen med de øvrige medlemmer af Ikast-Brande Kommunes direktion, kommunaldirektør Flemming Storgaard (t.v.), teknik- og stabsdirektør Kenneth Jensen og direktør for børn og fællesskaber, Rasmus Byskov-Nielsen (t.h.) (foto: Ikast-Brande Kommune).

Ikast-Brande Kommunes på tværs-direktør siden 1. november 2016, Karen Heebøll, har sagt sin stilling til fordel for stillingen som administrerende direktør for den nye sundhedsforvaltning i Odense Kommune.

Det oplyser hun på sin LinkedIn-profil.

”Jeg har haft knap 6 år i Ikast-Brande Kommune. Det har været nogle gode år - tak for samarbejdet til alle. Vi har nået meget sammen og har meget at være stolte over. I dag arbejdes der på tværs mellem fagområder og fag, og der er fundet og udviklet nye veje, senest med projektet ”erantis”. Vi har nået resultater ud fra tilgangen, at borgeren er i centrum, og kommunen er én blandt mange aktører. Det er jeg glad for at have været en del af og tager med videre”, skriver hun blandt andet.

54-årige Karen Heebøll kom til Ikast-Brande fra en stilling som universitetsdirektør på Syddansk Universitet. Hun har tidligere været direktør for pleje, sundhed og arbejdsmarked i Fredericia Kommune og senior- og sundhedsdirektør i Vejle Kommune.

Karen Heebøll tiltræder sin nye stilling i Odense 1. august.

Kommunaldirektør Flemming Storgaard udtrykker ærgrelse over opsigelsen:

- Vi har været meget glade for at have Karen som en aktiv del af kommunens ledelse i de sidste 5-6 år, hvor hun har sat sit store præg på mange udviklingsdagsordner.

- Vi går i gang med at rekruttere en ny direktør til august, som jeg forventer kan begynde omkring 1. november. Indtil en ny direktør er på plads, overtager jeg selv direktøransvaret for ældre-/sundhedsområderne, og Rasmus Byskov-Nielsen overtager direktøransvaret for handicap-, psykiatri- og arbejdsmarkedsområderne, oplyser Flemming Storgaard.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022