Kommunale ladestandere i vores by

Der er vel ingen, som er i tvivl om, at brint og el vil være de foretrukne energikilder, når vi i fremtiden skal transportere os rundt i verden. Allerede nu

vinder elbiler mere og mere frem, og det er godt, hvis vi skal mindske vort forbrug af fossile brændstoffer, og hvis vi skal nå i mål med den grønne omstilling.

Tidligere i år fik Brande den første ladestander til elbiler, hvor Hotel Dalgas flot viste vejen. Sidenhen er flere fulgt efter. Blandt andre det nye Aldi Supermarked og Brande Hallerne har etableret ladestandere, som kan benyttes af alle. Super god service til deres kunder og brugere.

Men hvad med kommunen, bør den ikke også investere i ladestandere?

For få uger siden blev den nye skole og kulturhus Artium indviet, et fantastisk projekt til 200 millioner, men her har kommunen ikke opsat ladestandere på parkeringspladsen. Det er simpelthen for dårligt. Jeg mener, at den grønne omstilling bør tænkes ind overalt, når der investeres kommunale kroner.

I budgettet for 2022 er der afsat penge til ladestandere rundet om i kommunen, derfor vil jeg gerne kæmpe for, at der bliver opsat ladestandere ved Artium og Remisen i Brande, så deres brugere får mulighed for at lade deres biler op, imens de opholder sig i vores bys kulturhuse.

 

Henrik Christensen, byrådskandidat for Socialdemokratiet

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022