Kaare Graversen bliver ældreambassadør for Dansk Folkeparti

Kaare Graversen

Egentlig havde fhv. byrådsmedlem for Dansk Folkeparti, Kaare Graversen fra Ejstrupholm, forladt den politiske scene, men nu vender han sammen med sin hustru Jytte tilbage som ældreambassadører for Dansk Folkeparti.

- Politik har jo været hele vores liv i mange mange år, og selvom vi nu nyder livet som pensionister, så bliver vi nu også til politiske pensionister, griner Kaare Graversen.

- Ældrepolitik har altid været hjerteblod for Dansk Folkeparti. Men vi skal have en endnu bedre pleje og omsorg af ældre. Og i det indgår der jo også det, at pensionsalderen ikke skal hæves yderligere. En højere pensionsalder vil i høj grad gå ud over de nedslidte, og i stedet for at tvinge danskerne til at blive længere på arbejdsmarkedet, bør vi gøre det mere attraktivt og lettere at blive længere på arbejdsmarkedet for de, der gerne vil og har helbredet til det, lyder det fra den garvede byrådspolitiker, der også mener, at det danske samfund skylder de mennesker, der gennem et livs arbejdsindsats har skabt forudsætningerne for vore dages samfund, kan leve en tryg tilværelse, også økonomisk.

- Der er vel kun én ting, der overgår vores interesse og kamp for de ældre, som vi jo nu selv er en del af, og det er, at vi har fået dejlige børn og børnebørn, supplerer Jytte Graversen, som har sørget for, at det hele fungerede på hjemmefronten, mens ægtemanden passede sine politiske hverv.

- Jeg vidste jo, hvad jeg gik ind til. Og et eller andet sted har det jo været med til at forme vores familie, at Kaare i sit politiske virke har arbejdet hårdt for, at specielt de ældre skal have en tryg og værdig alderdom. Og nu får vi så muligheden for at lægge navn og billede til en kampagne, der netop handler om vores ældre, konstaterer Jytte Graversen.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce
Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2019