Julen startede i Remisen

Brande Handelsstandsforening er godt tilfredse med forløbet af julemessen, der samlede ca. 2500 gæster.

- Vi er glade for at så mange forskellige brancher havde lyst til at deltage på vores julemesse, og også at de havde gjort så meget ud af deres stande, fortæller Ulla Bundgaard fra Brande Handelsstandsforenings bestyrelse, der sammen med Bente McLennan fra RemisenBrande stod bag julemessen.

I år var der 43 tilmeldte udstillere – mod knap 40 sidste år – og mange har udtrykt deres tilfredshed med messen, og spurgt ind til hvornår messen i 2017 afvikles.
Datoen har vi dog ikke på plads endnu, men det bliver ca. samme tid, måske ugen før, næste år, fortsætter Ulla Bundgaard, der også kan afsløre at man går med planer om at kåre den bedste og flotteste stand næste år.
Vi har fået en stor opbakning, både fra Brande, men også fra butikker i Ejstrupholm og Give, samt flere udefra, og de udstillere der var med i år vil få første ret til stadeplads næste år.
Det sker i form af et brev vi sender ud til dem, slutter Ulla Bundgaard og tilføjer:
Vi kunne dog godt ønske at endnu flere butikker fra Brande ville være med.

Som skabt til julemesse

Siden starten af julemessen for år tilbage er der hele tiden blevet inddraget mere af pladsen i Remisen, og i år var alle tre rum igen i brug.
Remisen er, med dens rustikke indretning, som skabt til julemesse.
Det er efterhånden blevet en tradition at Jyfas juletræer skaber julestemningen, godt garneret af de enkelte standes juleudsmykning.
Det skabte den perfekte ramme for de 2500 gæster, der benyttede søndagen til at tage hul på julen 2016. Også julemanden gjorde sit til at især de yngste kom i julestemning.
Lidt julegodter virker altid!
Og for de voksne var der også sørget for underholdning.
To herrer, der normalt kalder sig” Vagn & Villy”, havde i anledning af julemessen lavet et lidt andet show de kaldte ”Zim zala bim & Bumsen”.
Det fik smilene frem når de gøglede for publikum.
Julemessen strakte sig over en dag, søndag fra kl. 10 til 16, og det ser ud til at være den rigtige form for julemessen i Brande.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019