Julemotionstur blev gennemført

Arkivbillede.

Ikast-Brande Fodslaw kunne glæde deltagerne med at det alligevel lykkes at finde et sted at sælge startkort fra og et sted til at have en rasteplads.

De nye restriktioner gjorde, at foreningen ikke måtte benytte kommunale bygninger og derfor var det meget heldigt at Ikast-Brande Fodslaw kunne komme ind i entreen på FDF Huset på Jyllandsvej i Brande. Rastepladsen blev oprettet hos hr. og fru Jørgensen på Tinghøjvej hvor der blev delt gløgg og solgt æbleskiver ud ad døren i havestuen. De uddelte og købte varer kunne nydes på deres havestole.

NordeaFonden stod for sponsering af gløggen og de indpakkede julekager.

Med ændret startsted og rastepladssted blev der også ændret lidt i ruterne. D.v.s. at kun de deltagere som gik 10 km kom på rasteplads altså hvis de fandt den. Den hvide snebaggrund, gjorde at Fodslaw skiltene ikke var så nemme at se så nogle så dem ikke og kom derfor ikke kom på rasteplads. De blev, efter turen, tilbudt at kunne køre til Tinghøjvej og derved få deres gløgg og julekager. Nogle tog imod tilbuddet.

På ruterne kom deltagerne stadigvæk ud i området i den nord/østlige del af byen.

Så kommer det spændende for hvor mange deltagere kom der – hvor mange ville trodse Corona – hvor mange ville trodse det vinterlige vejr (men det så rigtig flot ud) – hvor mange ville trodse de mange kuldegrader?

Deltagelsen blev på 91 som foreningen er tilfredse med selvom det er en nedgang på 47 i forhold til i 2019.

Men taget alle de ovennævnte hvis’er i betragtning så var det fint.

 

Det er 49. gang, at Vandreforeningen Fodslaw arrangerer Julemotionstur. Der har været 20 foreninger som skulle arrangere men 2 har desværre været nødsaget til at aflyse på grund af lokalmangel.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen
Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2021