Ingen slinger i valsen

Carsten Kissmeyer

Der var helt som ventet ingen spænding om udfaldet, da Venstre i Ikast-Brande Kommune torsdag aften afholdt opstillingsmøde på Pårup Kro.

Årsagen til mødets afholdelse var, at fhv. Ikast-Brande-borgmester Carsten Kissmeyer havde meldt sit kandidatur. I forvejen havde Venstres peget på Henrik Christiansen fra Brande, men han havde på forhånd ikke levnet sig selv mange chancer.

Forventningen var, at han ville få en stemme - sin egen - så med det udgangspunkt gik det over al forventning, faktisk præcis dobbelt så godt: Henrik Christiansen fik nemlig to stemmer, mens de øvrige 98 stemmeberettigede pegede på Carsten Kissmeyer, som dermed igen bliver Venstres kandidat i Ikast-kredsen ved det folketingsvalg, der skal afholdes inden sommerferien.

Ved det seneste folketingsvalg opnåede Carsten Kissmeyer ikke tilstrækkeligt mange stemmer til at blive valgt ind, men efter flere ugers overvejelser valgte han sidste sommer at overtage pladsen på tinge som suppleant for sin partifælle Esben Lunde Larsen, da han forlod Christiansborg til fordel for et job i USA.

Carsten Kissmeyer, som ved siden af pladsen i Folketinget også er 2. næstformand i Region Midtjylland, er siden blevet udpeget som sit partis boligordfører - og er altså nu også Venstres folketingskandidat i Ikast-kredsen, som dækker hele Ikast-Brande Kommune.

Læs interviewet med den nu forhenværende Venstre-kandidat fra Brande i næste uges udgave af Brande Bladet.

Tilføj kommentar

Bannerannonce Greentel Telekæden i Brande

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS
Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen