Ingen afklaring på halkonflikt

Mandag mødtes repræsentanter for Brande Hallernes bestyrelse med Ikast-Brande Kommunes direktør for børn og fællesskaber, Rasmus Byskov-Nielsen, og formanden for børne-, kultur- og fritidsudvalget, Annette Mosegaard, for at forsøge at finde en løsning på den konflikt, der betyder, at Brande Hallerne - hvis ikke der bliver fundet en løsning inden - lukker for langt de fleste brugere af hallerne ved årsskiftet.

Mødet førte imidlertid ikke til en løsning: det eneste, parterne kunne blive enige om, var at mødes igen tirsdag d. 13. december.

- Vi havde et godt og konstruktivt møde og har aftalt at mødes igen d. 13/12, hvor drøftelserne fortsætter, lyder det således i en kortfattet kommentar fra Annette Mosegaard, og Brande Hallernes formand, Anne-Mette Kongedam, er ikke meget mere meddelsom på nuværende tidspunkt:

- Vi har bestyrelsesmøde i hallen den 12. december, og inden da er der desværre ikke nogen endelig afklaring på, hvad der kommer til at ske, lyder det fra halformanden.

Stridens kerne er, at Brande Hallerne ønsker økonomisk kompensation for den forøgede brug af hallerne, opførelsen af Artium har medført. Derfor har halbestyrelsen nægtet at underskrive samarbejdsaftalen med kommunen for 2023, og som følge heraf kan de foreninger, der modtager lokaletilskud fra kommunen, ikke længere modtage tilskuddet fra årsskiftet.

Kommentarer

Undrer meget , at ikke en eneste VENSTRE politiker udtaler sig Har i fået forbud af ham borgmesteren. Da  kommunen åbenbart også har en direktør på området og alle arbejder hårdt må der da findes en løsning

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul