Ikke den skæggeste kamp

Den sidste halve time formede sig som et langt pres mod Rask Mølles mål, men de helt store chancer kom Brande aldrig frem til. Her er det Danni Nielsen, der kommer for sent, mens Nicolas Warrer ser til i baggrunden.

Lørdagens fodboldkampe på Brande Stadion var af Brande IF dedikeret kampen mod kræft, bl.a. blev hele entréindtægten doneret til Kræftens Bekæmpelse.

Desværre kom klubbens serie 1-kvinder, der for første gang skulle have optrådt i lyserødt for helt specifikt at markere opbakningen til kampen mod brystkræft, aldrig i kamp, idet holdets modstandere fra Mejrup ikke kunne stille hold og derfor meldte afbud.

Klubbens serie 2-herrehold havde iført sig kunstige moustacher og tog dermed forskud på Movember-kampagnen mod prostatakræft. De fleste af spillerne tog overskægget af igen inden kampstart, og det endte med at være modstanderne fra Rask Mølle og deres 10-15 medrejsende tilskuere, der havde den skæggeste eftermiddag.

Via en pauseføring på 1-0 endte gæsterne noget overraskende med at vinde kampen 3-0, en sejr der blev cementeret på et straffespark i kampens sidste minut.

Dermed forpassede Brande chancen for at spille sig tilbage i oprykningskampen, mens gæsterne med sejren tog et stort skridt væk fra nedrykningspladserne.

Læs mere om kampen i Brande Bladet onsdag.