Ikast-Brande topper igen

Otte gange tidligere er statuetten til kommunen med Danmarks bedste erhvervsklima landet i Ikast-Brande, og i år er ingen undtagelse.

For niende gang af ti mulige har medlemmerne af Dansk Industri (DI) kåret Ikast-Brande til Danmarks bedste erhvervskommune. Igen år lander Herning, der som den eneste kommune udover Ikast-Brande har prøvet at toppe listen, på andenpladsen nu med Ringkøbing-Skjern på tredjepladsen.

- Jeg var rævestolt sidste år, da vi her i området havde første-, anden- og femtepladsen. Men det skulle altså blive endnu bedre! Jeg håber, det nu – endelig – kan få os til i fællesskab at prale lidt mere af, hvor godt vi gør det, så vi kan inspirere andre. Det her er er simpelthen så stærkt gået, siger Claus Arberg, formand for DI Midt Vest. 

Ikast-Brande bliver bare ved med at yde toppræstationer: Kommunen har den bedste overordnede erhvervsvenlighed, de har landets bedte dialog mellem kommune og virksomheder, og Ikast-Brande er rigtig gode til at bruge private leverandører. Men Ikast-Brandes mangeårige succes er ikke kommet af sig selv. Det har krævet hårdt arbejde at holde podieplaceringen, siger den midt- og vestjyske DI-formand.

- Ni ud af ti førstepladser er jo helt vildt. Særligt når vi ved, at erhvervsklimaet i landets kommuner gennem årene samtidig er blevet støt bedre. Det gør Ikast-Brandes præstation endnu mere imponerende og inspirerende, siger Claus Arberg. 

De midt- og vestjyske kommuner gør det generelt rigtig flot, hvilket Lokalt Erhvervsklimas top-10 bærer tydeligt præg af: Hele syv pladser løber de med.

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

 • 09 dec.

  Huske-gudstjeneste

  Sted: Brande Kirke
  Arrangør: Anne Dolmer/Menighedsrådet Brande Kirke

 • 10 dec.

  Bankospil

  Sted: Brandlundparken, Brande
  Arrangør: Brande Pensionist- og Efterlønsforening

 • 11 dec.

  Julemøde

  Sted: Sognegården, Storegade 10, Brande
  Arrangør: Ældre Sagen

 • 12 dec.

  Julekoncert

  Sted: Brande Kirke
  Arrangør: Irma Andersen og Aktivitetsudvalget

 • 14 dec.

  Broindvielse Elværkssøen

  Sted: Elværkssøen/Skjern å, Højmarksvej
  Arrangør: Initiativtagerne til projektet

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul