Hus udbrændte i Boest

Mandag kl. 23.07 blev brandfolkene fra Falck i Nr. Snede kaldt ud til en voldsom brand på Palsgaardvej nord for Boest. Her var der udbrudt brand i et vinkelhus med carport og fyrrum. Ved brandfolkenes ankomst var husets ene længe fuldstændig overtændt, og der var ild i taget, fortæller indsatsleder Jan Sørensen fra Brand & Redning MidtVest.

Ifølge politiets døgnrapport var husets mandlige beboer var egentlig gået i seng, men han blev vækket af nogle naboer, der også fik tilkaldt brandvæsenet, og han var sluppet ud i god behold, da de nåede frem til adressen.

Husets ene længe, hvor branden startede, er totalt udbrændt, og det samme gælder køretøjerne i carporten, mens resten af ejendommen ifølge Jan Sørensen er brand-, sod- og vandskadet.

Slukningsarbejdet fortsatte indtil omkring kl. 05.00 i nat med assistance fra kollegerne i Brande, og her til morgen kl. 8 måtte brandfolkene så afsted til Boest igen får at efterslukke. Der var stadig nogle små ildlommer, bl.a. omkring husets emhætte, oplyser Jan Sørensen.

Ifølge politiets døgnrapport samler mistanken sig om husets pillefyr som årsag til branden. Det skal man nu i gang med at undersøge, men der er ifølge politiet intet, der tyder på, at branden skulle være påsat.

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2021