Huller i vejen? – kontakt kommunen - de fikser det!

Af Anne-Marie Pedersen

Sidste efterår, helt præcis den 31. oktober 2023, tog Stine Dahlstrøm første gang kontakt til kommunen, da hun oplevede huller i vejen, som hun bor på.

Ikast-Brande Kommune har en app, hvor borgerne i kommunen kan komme med tip, hvis de opdager fejl og mangler i gadebilledet – heriblandt huller i vejene. Det var via denne app, at Stine Dahlstrøm første gang indmeldte hullerne i vejen. Siden har hun ad flere omgange anmeldt hullerne og snakket med kommunens embedsfolk, som har bekræftet modtagelsen af anmeldelserne.

Den omtalte hullede vej er Julsgårdvej, lige vest for Uhre. Vejen er en grusvej, men stadig en kommunalvej, så det er kommunen, der har ansvaret for vedligeholdelsen af vejen.

Der kører en del tunge transporter på denne vej, da der ligger en stor virksomhed herude. Flere gange er der sket det, at lastbilerne, i forbindelse med at de har forsøgt at undgå hullerne, har kørt for langt ud i rabatten og sat sig fast. Så det er vi lidt trætte af, os der bor herude, siger Stine Dahlstrøm.

Bump på vejen

Men endelig er der sket noget. Efter 3,5 måneds ventetid, siden første anmeldelse af hullerne, har kommunens folk endelig været forbi. Problemet er simpelthen løst med et skilt om ujævn vej forude. Et skilt med to bump, - havde de så i det mindste vendt skiltet på hovedet, så syntes jeg faktisk det havde været mere korrekt anvisende, slutter Stine med et lidt skævt smil.

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul