Hele Præstelundskolen ramt af skimmelsvamp

Den endelige rapport om omfanget af skimmelsvamp-angrebet på Præstelundskolen viser, at hele skolen er angrebet, men at det står knap så alvorligt til på resten af skolen som i overbygningsfløjen, der har været lukket siden 27. januar.

Til gengæld kan man på skolen glæde sig over, at Ungdomsskolen og fysiklokalet i den en ende af den lukkede fløj nu er frikendt. Det skete onsdag, og fredag morgen var de tre 9.-klasser tilbage på skolen. Indtil videre fortsætter 7. årgang deres skolegang på Dalgasskolen, mens 8. årgang fremdeles bliver undervist i klubhuset på Brande Stadion.

Den endelige rapport om skimmelsvamp konkluderer, at skolen også er angrebet af skimmelsvamp i de flade tage over værkstedsfløjen, Lille Torv og Mellem Torv, men at skimmelsvampen i modsætning til Store Torv er indkapslet på grund af dampspærrer i konstruktionen. Det betyder, at skaden er mindre og mere håndterbar end udfordringerne på Store Torv.

Læs mere i Brande Bladet onsdag.

Kommentarer

Hvor er det typisk for Ikast-Brande kommune, at gøre tingene halvt, de kunne jo have undersøgt hele skolen første gang, men sådan handlede de også i forhold til deres ejendom Bøgevænget 16, noget tyder på de intet har lært,
men da der blev konstateret skimmelsvamp i mindre udstrækning i en kælder i en privat ejendom, da var de på mærkerne og kondemnerede hele ejendommen til stor skade for ejeren, fy for nogle politikere.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Street Art 2019