Hele Præstelundskolen ramt af skimmelsvamp

Den endelige rapport om omfanget af skimmelsvamp-angrebet på Præstelundskolen viser, at hele skolen er angrebet, men at det står knap så alvorligt til på resten af skolen som i overbygningsfløjen, der har været lukket siden 27. januar.

Til gengæld kan man på skolen glæde sig over, at Ungdomsskolen og fysiklokalet i den en ende af den lukkede fløj nu er frikendt. Det skete onsdag, og fredag morgen var de tre 9.-klasser tilbage på skolen. Indtil videre fortsætter 7. årgang deres skolegang på Dalgasskolen, mens 8. årgang fremdeles bliver undervist i klubhuset på Brande Stadion.

Den endelige rapport om skimmelsvamp konkluderer, at skolen også er angrebet af skimmelsvamp i de flade tage over værkstedsfløjen, Lille Torv og Mellem Torv, men at skimmelsvampen i modsætning til Store Torv er indkapslet på grund af dampspærrer i konstruktionen. Det betyder, at skaden er mindre og mere håndterbar end udfordringerne på Store Torv.

Læs mere i Brande Bladet onsdag.

Kommentarer

Hvor er det typisk for Ikast-Brande kommune, at gøre tingene halvt, de kunne jo have undersøgt hele skolen første gang, men sådan handlede de også i forhold til deres ejendom Bøgevænget 16, noget tyder på de intet har lært,
men da der blev konstateret skimmelsvamp i mindre udstrækning i en kælder i en privat ejendom, da var de på mærkerne og kondemnerede hele ejendommen til stor skade for ejeren, fy for nogle politikere.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

 • 22 jul.

  Sommerfest

  Sted: Troens Ord, Højmarksvej 22
  Arrangør: Troens Ord

 • 23 jul.

  Bankospil

  Sted: Brandlundparken, Brande
  Arrangør: Brande Pensionist- og Efterlønsforening

 • 27 jul.

  Sommerfest

  Sted: Troens Ord, Højmarksvej 22
  Arrangør: Troens Ord

 • 30 jul.

  Bankospil

  Sted: Brandlundparken, Brande
  Arrangør: Brande Pensionist- og Efterlønsforening

 • 03 aug.

  Pileflettekursus Brande Havekreds og Brande Flettekreds

  Sted: Den Gamle Købmandsgård Uhre
  Arrangør: Brande Havekreds og Brande Flettekreds

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen