Gertrud Sands juleønsker….

Helle Mathiasen

Af Helle Mathiasen, byrådskandidat for Venstre

Nu lyder valgtrommerne igen over vores område – vi skal stemme d. 16. november, og lygtepælene er plastret til med billeder af alle os, som ”går til politik”.

Mit billede er også i lygtepælene – primært i mit nærområde, nemlig den sydøstlige del af kommunen. Jeg vænner mig aldrig til at ”hilse” på mig selv 5 gange, når jeg kører til købmanden for at handle, men det er en del af valgkampen, og en måde hvorpå der bliver gjort opmærksom på, at vi nu igen skal hylde demokratiet og sætte vores X.

Vi har nu en stabil økonomi, og vi kan kigge fremad med optimisme – og vi kan glæde os over at kvaliteten og funktionaliteten af vores kommunale bygninger væsentligt bedre pga. de store anlægsinvesteringer vi har lavet gennem de seneste år.

Hvad ønsker Gertrud Sand sig så?

- Selvfølgelig en plads i det nye byråd, hvor jeg stadig vil være jeres lokale stemme – og jeg håber at vi bliver stærkt og godt repræsenteret fra vores del af kommunen, det er vigtigt at vi skal bringe ønsker, visioner og lokal viden med ind i det nye byråd, før vi står i svære prioriteringer.

- Tryk på nytænkningen i ældreplejen i projekt Erantis – mindre selvstyrende teams – færre forskellige personaler ud og ind af borgernes hjem – større arbejdsglæde til medarbejderne – fleksible ordninger, som gør at seniorerne ønsker at blive på arbejde lidt længere – attraktive elevmiljøer.

Alt sammen med borgeren i centrum, og medarbejdernes trivsel i højsædet.

- Seniorboliger og seniorbofællesskaber vil være en kæmpe gevinst for vores seniorer, og hvis vi kan få investorer med på banen så vil jeg gerne kæmpe for at det kan etableres i Ejstrupholm.

- At haludvidelsen og skoleombygningen i Ejstrupholm snart for alvor kommer i gang – det er begge dele noget vi lokale byrådsmedlemmer har kæmpet for, og vi håber snart at rendegraveren bliver kørt i stilling, og at planlægningen for renoveringen går i gang på skolen, så vores børn og unge kan få de spændende læringsmiljøer som de sukker efter og fortjener.

Skolerne og foreningslivet er hjørnesten i udviklingen af vores område

- Midtbyen i Ejstrupholm trænger i høj grad til nytænkning - mit største ønske er, at de unge kunne få deres eget sted midt i byen, så de vælger hinanden og fællesskabet til. Men det kræver at vi lytter til de unges stemme, og tør føre nogle af deres ideer ud i livet

- I Nørre Snede er jeg optaget af Hærvejsprojektet, og jeg vil rigtig gerne arbejde for at der også fysisk bliver et Hærvejscenter i byen – gerne med overnatningsmuligheder og fortællinger om Nørre Snedes historie på forskellig vis.

Fællesskabet er krumtappen i et område som vores – alene kan vi lidt, men sammen kan vi rigtig meget – de lokale frivillige - hvad enten det er bestyrelser, foreninger, klubber eller gruppen med de grønne fingre i lystanlægget - så er de jo uundværlige ildsjæle som betyder alt – og vi skylder dem stor tak.

Sammen er vi stærkest – også i sydøst.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul