Gennemkørselsforbud fastholdes

Politikerne lyttede til borgernes indsigelser og fastholder forbuddet mod lastbilers gennemkørsel ad Stationsvej og Dalgasvej.

Af Ejgil Jessen Hansen

Medlemmerne i Ikast-Brande Kommunes Teknik- og Miljøudvalg fulgte borgernes indsigelser, da punktet om evt. tilladelse til lastbilers gennemkørsel ad Stationsvej og Dalgasvej blev drøftet på udvalgets møde i tirsdags.

Embedsmændene havde anbefalet politikerne at ophæve forbuddet, men politikerne var ikke i tvivl og fastholdt forbuddet. Samtidig besluttede de, at politiet skal kontaktes med henblik på bedre skiltning, så lastbilchaufførerne ikke er i tvivl om forbuddet. Medlem af Teknik- og miljøudvalget, Carl Jensen (V), fortæller, at udvalgsmedlemmerne egentlig aldrig har været i tvivl om opretholdelse af forbuddet, men da kommunen modtog henvendelse fra nogle borgere, som klagede over, at der er mange lastbilchauffører, der, trods forbuddet, alligevel benytter denne strækning for at komme igennem Brande, ja, så blev udvalgsmedlemmerne enige om at foretage en høring blandt de berørte lodsejere.

Høringen viste, som tidligere beskrevet i Brande Bladet, at der er massiv modstand mod at ophæve forbuddet, og der var således fuld opbakning til beslutningen om at opretholde gennemkørselsforbuddet blandt udvalgsmedlemmerne.

Kommentarer

Selvfølgelig. Alt andet ville være tosset.

DET er en lettelse!!!  Det er i forvejen ikke nemt ar færdes på el-scooter til og fra lægehus og kiropraktor.

 

 

Det var en af de bedste julegaver i år. Det er dejlig at i er kommen på andre tanker

,for det er det eneste rigtig for hele Brande.

 god jul til alle

Ønskes af.

Karen og Ivan Andersen

 

 

 

 

 

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019