Gamekeeper har fået egen tv-kanal

Gamekeeper TV vil formidle inspiration og gode råd fra jæger til jæger.

I bedste "Nak og Æd"-stil har Danmark fået en ny tv-kanal, der handler 100 procent om jagt. Det er jagtrejseselskabet Gamekeeper fra Brande, der har valgt at gå i luften med sin egen kanal "Gamekeeper TV", der findes på YouTube og på selskabets egen hjemmeside, der netop er blevet relanceret.

- Hele vores forretning bygger på vores egen jagtglæde, og et ønske om at formidle den videre. At give inspiration fra jæger til jæger. Og som et led i en større strategi- og brandingproces opstod ideen om at lave vores egen tv-kanal. Med os selv som gennemgående værter, fortæller Henrik Mortensen, der har Kenneth Banke som medvært - og som medejer af Gamekeeper. Begge har mange års jagterfaring fra ind- og udland.

Studiet er placeret i naturen

Det faste studie er en bænk i skoven, hvor Henrik og Kenneth i samtaleform giver gode råd til sæsonen, deler konkrete tips og erfaringer og kommer med generelle betragtninger om jagt og udstyr, jagtglæde og naturoplevelser. Der vil også komme gæstebesøg - ligesom værterne vil tage seerne med til andre steder, fra terræn til skydebane.

- Vi vil løbende optage små og større videoer, som vi håber kan inspirere både nye og erfarne jægere. Vi ser det som en seriøs platform med brugbar vidensdeling fra jæger til jæger, derfor holder vi kanalen fri for konkrete tilbud på vores jagtrejser, siger Henrik Mortensen.

De første afsnit handler om hjortejagt, bukkejagt og drivjagt. Der bliver også talt om Skotland, hvor Henrik Mortensen i flere år arbejdede som herregårdsskytte "gamekeeper" - og om Polen, hvor Kenneth Banke for alvor har tabt sit jagt-hjerte.

Gamekeeper TV gik i luften lige før vinterferien, og samtidig lancerede Gamekeeper en ny hjemmeside, der også har jagtglæden som omdrejningspunkt.

- Vi har kigget indad og set på, hvorfor vi egentlig er i branchen. Og svaret er enkelt: Vi har selv haft så mange gode jagtoplevelser, så nu brænder vi for at dele ud af vores egen jagtglæde. Vi vil ikke bare sælge jagtrejser, vi vil sælge oplevelser. Det er en ny og anderledes tilgang til markedet, som er blevet godt modtaget. Antallet af besøg på vores hjemmeside er eksploderet, og vi har allerede oplevet en markant stigning af seriøse henvendelser på vores jagtrejser, siger Henrik Mortensen, den ene halvdel af jagtverdenens nye tv-makkerpar.

Læs mere i Focus eller se den nye jagtkanal her: https://www.gamekeeper.dk/tv/#

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

 • 25 mar.

  Generalforsamling

  Sted: Sdr. Ommevej 50B, Brande
  Arrangør: Lystersminde Puljeordning

 • 25 mar.

  Generalforsamling

  Sted: Foredragssalen, Brande Højskole, Herningvej 14, Brande
  Arrangør: Brande Højskole

 • 26 mar.

  Generalforsamling

  Sted: Klubhuset på Søndervænget
  Arrangør: Brande Tennisklub

 • 26 mar.

  Bankospil

  Sted: Brande Bibliotek, Centerparken 2, Brande
  Arrangør: Brande Pensionist- og Efterlønsforening

 • 26 mar.

  Generalforsamling

  Sted: Hotel Dalgas, Storegade 2, Brande
  Arrangør: Brande Vandværk a.m.b.a

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen