Fuldt tryk på madudleveringen

Preben Sørensen fra Brande Citys borger- & aktivitetudvalg ekspederer en af de mange, der siden middagstid har været forbi Hotel Dalgas for at afhente deres 3-retters menu.

Kl. 18 er der premiere på det første Brande-show, men allerede fra middagstid kunne de knap 500, der havde booket billet til Brande Citys fællesspisning på afstand til underholdning, konkurrencer og knivskarpe "ja tak-tilbud", afhente deres take away-menu sammensat af en forret fra Hotel Dalgas, en hovedret fra Smagshuset og en dessert fra Café Tankefryd.

Udleveringen foregik i porten ved Hotel Dalgas, og logistikken fungerede i en sådan grad, at selv de fleste fast food-restauranter formentlig ville have været misundelige.

Uanset om man har købt menuen eller ej kan kan man overvære aftenens Brande-show ved at klikke her. Bemærk at linket først er aktivt fra kl. 17.

Er du blandt dem, der skal overvære showet, og har du lyst til at dele din oplevelse med Brande Bladets læsere, kan du sende et billede og et par linjer om din/jeres oplevelse på en mail til post@brandebladet.dk

De indsendte bidrag vil blive bragt i forbindelse med næste uges omtale af Brande-showet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022