Fra politirapporten

Kærshovedgård-beboer slog vagt

En beboer fra Udrejsecenter Kærshovedgård overfaldt mandag ved 21-tiden en vagt fra Bording og gav vagten et knytnæveslag i hovedet. Vagten, der er tilknyttet vagtordningen i Bording, var fulgt efter beboeren fra Kærshovedgård (hvorfor fremgår ikke af politirapporten) - men de to blev uenige om et eller andet og kom i karambolage med hinanden ud for Teglgårdsvej nummer fire. Det endte med, at den 43-årige Kærshovedgård-beboer slog vagten i hovedet med knytnæve. Den 43-årige kastede også sin cykel op på vagtens bil, så bilen fik nogle skrammer.

Politiet rykkede ud og anholdt kortvarigt den 43-årige, og han blev sigtet for vold og hærværk. Politiet følger nu op på, om der skal ske yderligere tiltag. Episoden blev indrapporteret klokken 21.12 mandag.

 

Cyklist overtrådte vigepligt og blev ramt af bil

En 84-årig mand fra Ejstrupholm kom galt afsted på elcykel mandag eftermiddag omkring klokken 15.43. Den 84-årige kom cyklende på Tykskovvej, men da han nåede frem til krydset ved Brandevej/Ejstrupholmvej, overtrådte han sin ubetingede vigepligt og kørte frem. Uheldigvis kom der i samme øjeblik en bil kørende på hovedvejen, og så skete der et sammenstød, hvor cyklisten blev ramt. Den 84-årige cyklist kom til skade og blev kørt til behandling på sygehus. Det fremgår ikke af politirapporten, hvor alvorlige skaderne var, men ifølge vagthavende var de ikke livstruende.

Bilen, der var impliceret i uheldet, blev ført af en 18-årig kvinde fra Nørre Snede.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul