Fra politirapporten

Beruset mand gik amok

Politiet blev onsdag aften kl. 21.15 kaldt til Sabroes Alle i Brande, hvor en 27-årig lokal mand opførte sig støjende og var så beruset at han ikke kunne tage vare på sig selv.

Han havde drukket en hel flaske vodka plus indtaget piller, og politiet valgte at køre ham til psykiatrisk afdeling på Gødstrup sygehuse.

Her gik han amok på et badeværelse og knuste inventar, og politiet måtte igen ud for at hente ham. Efter aftale med lægerne blev han placeret i detentionen.

Han kan nu vente en anklage jævnfør ordensbekendtgørelsen samt for trusler mod politiet, som han truede med at slå ihjel.

 

20-årig mand anholdt i sag om forsøg på frihedsberøvelse i Herning

En 20-årig mand er tirsdag aften anholdt og sigtet for flere forsøg på frihedsberøvelse i Herning siden den 29. oktober.

På baggrund af flere tip fra borgere og en intensiv efterforskning, blev en 20-årig mand tirsdag aften anholdt sigtet for flere forsøg på frihedsberøvelse i Herning. I forbindelse med anholdelse blev også en blå bil beslaglagt.

Både manden og bilen er ifølge vidner set i forbindelse med episoderne.

Manden fremstilles i grundlovsforhør ved retten i Herning i dag kl. 13.00. Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning, da politiet formoder, at der er en medgerningsmand på fri fod.

Midt- og Vestjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt af hensyn til efterforskningen.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul