Forårskåde foreninger på skinner

I lørdags var der Forårsmesse i RemisenBrande. Her kunne man gå rundt og snakke med de over 30 foreninger fra Ikast-Brande Kommune, som havde taget plads ved bordene og standene i Teatersalen og forhallen i den gamle remise for at fortælle interesserede om netop deres forening. En del nysgerrige var mødt op, men der var dog stadig plads til flere besøgende på gulvene mellem skinnerne i de gamle remiselokaler.

Forårsmessen hed tidligere Foreningsmarkedet, og er arrangeret af Kulturelt Samråd i Ikast-Brande Kommune og RemisenBrande. Efter hidtil at have holdt Foreningsmarkedet i januar er arrangementet blevet rykket til de lysere tider i april, hvor Forårsmessen igen vil finde sted i samme lokaler til næste år.

- Detagerne var lidt trættet af de mørke januartider, så vi har rykket arrangementet til april. Vi har hidtil holdt arrangementet hvert andet år. Men fremover vil vi holde det hvert forår her i RemisenBrande. Som noget nyt i år har vi også kunsthåndværksforeninger med til Forårsmessen. De vil også have boder med deres varer til salg, hvilket kan lade sig gøre, fordi at RemisenBrande har tilladelse til salg af alt. Det er en af fordelene ved at holde det her fremfor Strøgcenteret i Ikast, hvor vi ikke kan få tilladelse til samme form for handel fra udstillerne, siger Carsten Dalgaard, formand for Kulturelt Samråd i Ikast-Brande Kommune.

Af Morten Dickmann

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Street Art 2019