Folkelig forankring uønsket!

Henrik Kraglund

Det kan nok være, at Anders Udengaard (AU) lægger op til på bedste pædagogiske vis at rundbordssamtale i tiden fremover! Udgangspunktet er: ”Brande har en kampgejst, en sammenhængskraft, en vilje, som man ikke ser magen til mange steder”. Visse-vasse!

AU har mange punkter, han gerne vil samtale med Brande om. Det er helt fint! AU og hans ligesindede ønskes ”God snak – snik snak”!

Jeg vil ikke gå i rette med AU´s indvendinger, for så bliver der let tale om en ”never ending story”! Og det er historien ikke spændende nok til at berettige.

Men det korte af det lange:

Brande City var ikke etableret, da bedømmelsesudvalget blev nedsat.

Byrådet har kunnet og kan fortsat byde et par repræsentanter fra Brande City velkommen i bedømmelsesudvalget, hvor repræsentanter for Brandes borgere ikke har fået sæde. Kun fagfolk. Ingen folkelig deltagelse. Det er udemokratisk. Og det er umoderne.  

Som en temmelig nøgtern person udtrykte det forleden: Udefra set virker det som en magtdemonstration. Hvem er det, der er så bange for inspiration fra folk, der har fingeren på pulsen her i Brande by, og som er sat i verden for at bringe værdi til byen. Tag dog imod så meget input som muligt og skab det bedste resultat [….]. Hvor svært kan det være?

Er det ikke sagen i en nøddeskal?

Henrik Kraglund

Byrådsmedlem for Fælleslisten

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen