Folkelig forankring uønsket!

Henrik Kraglund

Det kan nok være, at Anders Udengaard (AU) lægger op til på bedste pædagogiske vis at rundbordssamtale i tiden fremover! Udgangspunktet er: ”Brande har en kampgejst, en sammenhængskraft, en vilje, som man ikke ser magen til mange steder”. Visse-vasse!

AU har mange punkter, han gerne vil samtale med Brande om. Det er helt fint! AU og hans ligesindede ønskes ”God snak – snik snak”!

Jeg vil ikke gå i rette med AU´s indvendinger, for så bliver der let tale om en ”never ending story”! Og det er historien ikke spændende nok til at berettige.

Men det korte af det lange:

Brande City var ikke etableret, da bedømmelsesudvalget blev nedsat.

Byrådet har kunnet og kan fortsat byde et par repræsentanter fra Brande City velkommen i bedømmelsesudvalget, hvor repræsentanter for Brandes borgere ikke har fået sæde. Kun fagfolk. Ingen folkelig deltagelse. Det er udemokratisk. Og det er umoderne.  

Som en temmelig nøgtern person udtrykte det forleden: Udefra set virker det som en magtdemonstration. Hvem er det, der er så bange for inspiration fra folk, der har fingeren på pulsen her i Brande by, og som er sat i verden for at bringe værdi til byen. Tag dog imod så meget input som muligt og skab det bedste resultat [….]. Hvor svært kan det være?

Er det ikke sagen i en nøddeskal?

Henrik Kraglund

Byrådsmedlem for Fælleslisten

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen