Flyttedag for Brande Bibliotek

Både Brande Bibliotek og Borgerservice kan se frem til nye lokaler, men skal inden da flytte fra Centerparken til Pakhuset på Stationsvej. Flytningen betyder, at både bibliotek og borgerservice holder lukket fra d. 12. juli. Biblioteket åbner igen i de midlertidige lokaler d. 12. august og Borgerservice torsdag d. 15. august.

Personalet på Brande Bibliotek har lavet detaljeret planlægning for at flytningen skal gå så glidende som muligt, så Centerparken er tømt d. 1. august. Alt materiale bliver lige nu pakket i flyttekasser, så det er nemt at gå til, når det skal på plads i de nye omgivelser. Samtidig er virkeligheden også sådan, at bibliotekets midlertidige lokaler har færre kvadratmeter end de tidligere lokaler. Det betyder, at ca. en tredjedel af Brandes materialebestand kan være i Pakhuset; det resterende skal i depot i Ikast, indtil Brande Bibliotek åbner igen i den nye skole.  Materialerne i depotet vil dog stadig være tilgængelige på dag til dag-basis, da Ikast-Brande Bibliotek har daglig transport mellem kommunens biblioteker.

Flytteprocessen har betydet, at bestanden i begge huse er blevet gennemgået. Alt kan ikke følge med til Pakhuset og alt kan ikke være i Ikast, når 2/3 dele af Brandes materialer skal i depot. Det har medført at en del kasserede materialer kan købes af bibliotekets brugere igennem det meste af sommeren.

Arrangementsvirksomheden for Brande Bibliotek vil blive anderledes i perioden i de midlertidige lokaler. Der vil i mindre omfang være aktiviteter i huset, men i samarbejde med RemisenBrande og evt. skoler vil der i et mindre omfang blive afholdt arrangementer. 

Tilføj kommentar

Telekæden bannerannonce

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS
Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

 • 25 feb.

  Bankospil

  Sted: Brandlundparken
  Arrangør: Brande Pensionist- og Efterlønsforening

 • 26 feb.

  Foredrag: En kulturrejse langs den jyske vestkyst

  Sted: Sognegården, Storegade 10, Brande
  Arrangør: Foreningen Norden og ÆldreSagen (Se annonce uge 7)

 • 27 feb.

  Generalforsamling

  Sted: Mødelokale 2, Brande Hallerne
  Arrangør: Foreningen Brande Fitness (Se annonce uge 7)

 • 27 feb.

  Generalforsamling

  Sted: SEJ Biler, Bredgade 32, Nørre Snede
  Arrangør: Venstres Vælgerforening i Ikast-Brande (Se FOCUS uge 4)

 • 27 feb.

  Generalforsamling

  Sted: Uhre Gamle Købmandsgaard
  Arrangør: Uhre Vandværk A.M.B.A. (Se annonce i Brande Bladet uge 7)

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019