Finn fik sagt tak

Sidste tirsdag formiddag var Finn Holmark og hans hustru Ingrid en tur på Falck-stationen på Brandlundvej for at sige tak til nogle af de mennesker, der var med til at redde ham op af den vandfyldte grøft langs Den skæve bane, han var endt i efter et blackout på sin elcykel 24. november sidste år (hele historien kan læses i Brande Bladet uge 2).

Ingrid havde bagt kage, og Finn havde både medbragt en skriftlig tak og en kontant hilsen til Falck-folkenes kagekasse. Den taknemlige motionscyklist, der inden turen i grøften havde rundet 300.000 kørte kilometer uden alvorlige uheld, ses her sammen med Bent Tvermose (”Fuser”) t.h., der fandt Finn Holmark i grøften og fik tilkaldt hjælp, Falck-redder Mogens Mortensen (i midten), der sammen med sin kollega, Anders Skovgaard Andersen, var de første redningsfolk på ulykkesstedet, samt fire af brandfolkene, der hjalp med at få Finn Holmark løftet op af grøften, (f.v.) hold- og brandstationsleder Michael Koch, Jens Peter Thisgaard, Søren Jepsen og Paw Sørensen.

Over kagen og en kop kaffe blev det til en god snak om den dramatiske hændelse, der kunne have fået langt alvorlige konsekvenser for Finn Holmark, hvis han ikke var blevet opdaget i tide, og både brandfolk og reddere fik for en gangs skyld en afrunding af historien om, hvad der var sket, efter de havde sluppet patienten.

At Anders S. Andersen ikke nåede med på billedet skyldes, at han og ambulancen kort forinden var blevet kaldt ud til endnu en opgave, som omfattede en tur til sygehuset i Holstebro.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande
Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022