Første spadestik til Christiansminde

Borgmester Ib Lauritsen fik æren af at tage første spadestik til de nye byggegrunde på Christiansminde i Brande

Af Villy Guldbrand Jensen

- Jeg tror det er 12 år siden jeg hørte om Christiansminde første gang, så det har været en lang rejse, men nu står vi her, i strålende solskin, og jeg vil ønske jer held og lykke med udstykningen, lød det fra borgmester Ib Lauritsen da han onsdag eftermiddag tog første spadestik til de nye udstykninger på Christiansminde, vest for Brande.

Dermed blev udstykningen officielt indviet og gravemaskinerne kan begynde at grave ud til fundamenterne på de nye boliger der snart skyder op på arealet vest for Brande Å.

Første udstykning, der tæller 22 grunde i størrelsen 908 til 1353 kvm. og er klar til overtagelse fra slutningen af maj, kan melde om stor interesse.

På skiltet der er rejst ved udstykningen, kan man se at foreløbig 11 grunde er solgt.

2. etape der er placeret længere mod syd, kommer til at indeholde 20 rækkevillaer samt ca. 15 kompaktvillaer på 140 – 160 kvm.

Derudover kommer der flere byggegrunde til salg i etape 2.

På billedet ses Borgmester Ib Lauritsen, Ikast-Brande kommune, tage første spadestik. I baggrunden direktør og ejer af Fink Byg, Jakob Fink, direktør Thomas Asmusssen, boligrådgiver Kim Krogh og projektmager Mads Ruglykke.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul