Et nyt Hotel Dalgas i støbeskeen

Asger Månsson ses her i restauranten sammen med (f.v.) indretningsarkitekt Marianne Fryland, den ene af hotellets (og ifølge Asger Månsson Danmarks to bedste) receptionister, Jane Maigaard samt Eva Holten, der skal bidrage med sin viden fra mange års erfaring med hoteldrift.

Hotellets navn bliver der ikke ændret på, men indenfor murene er der en hel del forandringer på bedding, og de første er allerede sat i gang.

Den nybagte hotelbestyrer, Asger Månsson, er i fuld gang med at sætte sit nye hold, hvor der dog også er blevet plads til et par genvalg i form af Danmarks ifølge Asger Månsson to bedste receptionister og en rengøringsassistent.

Køkkenet er det første, der er blevet taget fat på under ledelse af Aske Munk, der er hentet ind som en kombination af konsulent og køkkenchef. Alt inventar er hevet ud, og indretningen bliver ændret radikalt, så lige nu serveres der kun morgenmad fra ”det kolde køkken” i restauranten.

Fremover bliver det Café Albert, der skal fungere som restaurant, men også her er der en hel del, der skal renoveres, males eller udskiftes først – heriblandt navnet.

Læs mere i Brande Bladet onsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande
Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020