Er revolverpolitik fair?

Kære politikere i Ikast-Brande Kommune!

Vores fælles kommune står foran en historisk mulighed for vækst og udvikling i forbindelse med Bestsellers forestående enorme projekt i Brande.

Det er derfor nu, at vi i fællesskab skal skabe fundamentet for fremtiden.

En fremtid, hvor der uden tvivl vil ske en eksplosiv vækst i befolkningstallet i Brande, og en deraf affødt vækst i hele kommunen.

Det er nødvendigt at tænke stort, og ikke starte en intern kamp mellem kommunens byer for at få del i udviklingen. Det er også sådan det lyder, når skåltalerne bliver holdt.

Derfor virker det mærkeligt, at visse politikere åbenlyst arbejder på at reducere Brandes betydning og fremtid, ved bl.a. at tale om lukning af kommunens arbejdspladser i byen samt lukning af den kommunale tandpleje i Brande.

Det virker ikke særligt gennemtænkt at komme med sådanne stridskabende udmeldinger i en tid, hvor vi har brug for at stå sammen, og hvor mulighederne er gigantiske.

Vi kan i 360° Brande ikke se problemet i at bibeholde de kommunale arbejdspladser i de eksisterende bygninger i Centerparken, samtidig med at den kommunale tandpleje selvfølgelig integreres i det nye skolebyggeri.

Borgerne i Brande forventer, at kommunen arbejder positivt, hårdt og ambitiøst på at give også Brande de bedste muligheder for en positiv udvikling fremover.

Derfor; der skal fra kommunens side arbejdes betydeligt mere for flere byggegrunde, lejligheder, skolepladser, børnehavepladser, foreningsliv, byudvikling osv….. i Brande. Ligeledes også i de omkringliggende byer, men ikke på bekostning af Brande.

At bruge Centerparkens placering af den nye skole i Brande til at kunne undskylde, at Brande bliver marginaliseret til fordel for andre byer i kommunen, kan selvfølgelig ikke accepteres og virker som et politisk selvmål af karat.

Derfor vil vi opfordre politikerne til at komme ind i kampen og bidrage til en positiv udvikling i Brande og for området generelt.

Og lad nu være med at forfalde til en revolverpolitik, som vi har set kimen til på det sidste.

Og lad nu være med at tænde en slukket flamme igen.

Det har ingen af os glæde af.

 

Med venlig hilsen

360° Brande

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen