Engparken skal have ny leder – igen

Efter to år som leder af plejecenteret på Vejlevej rykker Connie Lisby Farsinsen (bill.) videre til nye opgaver i Ikast-Brande Kommune.

1. oktober 2020 afløste Connie Lisby Farsinsen Engparkens leder siden december 2014, Ruth Juhl Jensen, men nu skal Ikast-Brande Kommune igen på jagt efter en leder til plejecenteret på Vejlevej - og det er kommunen på sin vis selv skyld i: Connie Lisby Farsinsen er nemlig blevet ansat som uddannelseskonsulent indenfor Ikast-Brande Kommunes sundheds- og ældreområde. Det oplyser ældrechef Kirsten Løgsted, som forklarer, at man fra kommunens side har haft et ønske om at sætte yderligere kræfter ind på rekrutterings- og elevindsatsen grundet den udfordrende rekrutteringssituation, som alle landets kommuner oplever.

- Jeg er utrolig glad for, at Connie har haft lyst til at byde ind på denne stilling, som vi har haft i opslag.

- Connie er meget vellidt i vores organisation, og hun kommer med en stærk erfaring og et indgående kendskab til organisationen, som vil være en stor gevinst for elev- og rekrutteringsarbejdet, lyder det fra ældrechefen, som altså nu skal i gang med at finde en ny leder til Engparken.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul