Effektiv trafikregulering

Ikast-Brande Kommunes teknik- og miljøudvalg forsøgte tidligere på året i to omgange uden held at finde en løsning på de trafikale udfordringer i beboelseskvarteret omkring Myl. Erichsensvej, der jævnligt er plaget af vildfarne lastbiler, som forsøger at nå frem til industrikvarteret i den modsatte ende af vejen på trods af den granitchikane, som i årevis har forhindret køretøjer større end personbiler i at passere.

Nu har kommunens spildevandsselskab, Ikast-Brande Spildevand, fundet en anderledes effektiv måde at sætte en stopper for trafikken på: Vejen er simpelthen gravet op. Der er dog ikke tale om en uautoriseret form for trafikregulering, men et større, planlagt projekt med udskiftning af kloakrørene i hele kvarteret, som først forventes endeligt afsluttet i 2022.

Første etape er fornyelsen af kloakrørene fra Poppelvej til Biomar og Poppelvej fra Mylius Erichsensvej til Remiseparken, og dette arbejde forventes at være færdigt i slutningen af september. De sidste belægningsarbejder forventes dog først afsluttet omkring jul, da der er andre ledningsejere i området, der også skal have udført arbejde ved samme lejlighed.

Kommentarer

Det er flot, hvad med at få sat et skilt op i krydstet på Borupvej om at Mylius Erichsensvej er spærret!! ser dagligt at folk kører den vej og vender om ved Biomar, fordi der ingen skilting er på Borupvej.

Det har dæmpet trafikken meget på vejen. 

Men de vildfarne lastbiler, kan stadig ikke finde rundt. 

Det ville være en god ide, hvis der nede i rundkørslen er et skilt der viser at vejen er spærret. 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen