Det kan simpelthen ikke passe

Det kan simpelthen ikke passe, hvorfor vil i fjerne 10. klasse? Det er et af de bedste år for os unge teenagere. Om det er på en alm. 10. klasse eller på en efterskole, får vi en masse nye venner og oplevelser for livet. Derudover er vi altså mange der bliver afklaret med hvad vi vil efterfølgende og vi får et pusterum, inden vi skal videre.

Reformkommissionen er kommet med et forslag om at fjerne alle 10. Klasser landet over. Det gør de fordi de vil have flere ud på erhvervsskolerne. Derfor vil de også lave en ny praktisk-orienteret uddannelse kaldet HPX.

Vi tror at det på sigt kan gavne erhvervsskolerne, men det vil skabe et større pres på os unge. Vi vil få et større pres, fordi mange af os vil få et år mindre til at finde ud af hvad vi gerne vil. Mange af os unge syntes i forvejen at der er mange muligheder at vælge imellem. Ved dette forslag gør de, det heller ikke ligefrem nemmere at vælge. 

Så vi håber helt klart at forslaget bliver afslået, for os unges skyld!

Skrevet af Casper Faurholt 16 år, Mathias Broe 16 år og Kathrine Jørgensen 16 år, Kirkebakken 13, Ågård Efterskole, Egtved

(PS: Mathias Broe er fra Brande).

 

På fotoet ses fra venstre Mathias Broe, Kathrine Jørgensen og Casper Faurholt.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis